/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ O moldoveancă racola tinere sărace din mediul rural pentru prostituție în Turcia

02 februarie 2018, ora 09:48

Polițiștii de frontieră au reținut principala suspectă a grupării internaționale, care s-a dovedit a fi o tânără de 29 de ani, originară din raionul Drochia. Conform informațiilor deținute, bănuita selecta fete cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, din localitățile rurale și cu situație materială precară, pentru prestarea serviciilor de prostituție peste hotare.

În timpul unor percheziții inopinate la apartamentul închiriat de suspectă, angajații Poliției de Frontieră au depistat trei tinere care dețineau asupra lor pașapoarte și există bănuială că ar fi potențiale victime a prostituției.

Până la locul de destinație, bănuiții aveau o schemă infracțională bine organizată. Aceștia perfectau actele de călătorie și procurau biletele spre Turcia din Federația Rusă, pentru a camufla scopul real al călătoriei tinerelor.

Cazul este cercetat în continuare de către ofițerii de investigații speciale și urmărire penală ai Poliției de Frontieră, fiind întreprinse toate măsurile necesare pentru identificarea altor persoane, care au căzut pradă acestei ilegalități. Totodată, investigațiile se fac și pe membrii grupului infracțional, în vederea atragerii la răspundere penală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram