Schimbare importantă în Formula 1: La ce oră vor începe cursele din acest sezon

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Formula 1 a anunțat oficial schimbarea programului pentru weekendurile de cursă, principala noutate fiind că aproape toate cursele europene vor începe la ora 16:10 (în Moldova) în loc de 15:00.

Presa internațională a relatat în ultimele zile că Liberty Media, noul proprietar al Formulei 1, intenționează să
introducă câteva schimbări în programul Marilor Premii începând din sezonul 2018.

Informațiile au fost confirmate acum în mod oficial prin intermediul unui comunicat de presă în care sunt anunțate orele de start pentru toate cursele, dar și pentru sesiunile de antrenamente și calificări, scrie automarket.ro.

Astfel, ora de start a curselor europene a fost mutată cu o oră mai târziu ca urmare a faptului că cercetările au scos în evidență că audientele sunt mai mari spre finalul dupa-amiazii, în special în duminicile de vară. În plus, startul va avea loc la 10 minute după ora fixă pentru ca televiziunile să aibă timp a transmită spoturi publicitare fără să rateze momentele premergătoare startului.

Prin urmare, toate cursele europene vor începe la 16:10, ora Moldovei, în loc de ora 15:00. Excepția de la regulă este Marele Premiu al Franței, care va începe la 17:10 (ora Moldovei) pentru a nu se suprapune cu meciul de fotbal Anglia – Panama de la Cupa Mondială.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...