Recomandări #diez. Completează-ți prima zi de vineri a lunii februarie cu cele mai frumoase evenimente

evenimente

Fiecare sfârșit de săptămână trebuie marcat frumos și asta pentru că după o săptămână de muncă și învățat avem nevoie să ne relaxăm. Echipa #diez îți aduce cele mai frumoase recomandări pentru prima zi de vineri din luna februarie. Ieși afară și colorează-ți viața!

 #Live concert The Motans! 2 February!

Nu știu dacă ar trebui să adăugăm multe comentarii aici, pentru fanii The Motans este o posibilitate foarte bună de a petrece ziua de vineri cu muzică bună.

Unde? SKY Restaurant

Când? 2 februarie, ora 23:00

Mai multe detalii găsești AICI!

#Meet the Artist: Volker Kreidler

Născut în orașul Horb am Neckar, Badem-Wurttemberg, unde familia sa deține un Studio fotografic de mai mult de 140 de ani. A intrat în contact cu fotografia foarte devreme. Mai mult de 15 ani călătorește prin țările Europei de est. Volker percepe Molodova ca un soi de oglindă a Europei. Dimensiunile mici ale țării permit realizarea unui studiu socio-antropologic a Moldovei contemporane.

Nu uitați să luați cu voi băuturile preferate. După întâlnire seara va continua în format de Kvartirnik.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Planuri Pentru Viață

Participă la un training gratuit, unde vei afla cum sa investești în viață, care sunt convingerile, aptitudinile și valorile proprii. Cum să ei deciziile corect. Care sunt scuzele zilnice cu care ne confruntăm și cum să scăpăm de ele. Vei putea să-ti planifici timpul în așa fel ca să reușești totul. Tot ceea ce ai: resurse,timp, opțiuni,bani,interese sunt limitate ,de aceea,trebuie să le folosești cu înțelepciune.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Întâlnirea Absolvenților

muzCafe’44 te invită, să petreci Întâlnirea Absolvenților la ei. Mergeți împreună cu foştii colegi şi depănați amintiri, cântați, dansați şi distrați-vă aşa cum doar voi știți mai bine.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Grand Funk Party!

Nu ai planuri pentru seara de vineri, dar îți place muzica bună și distracția, atunci mergi la Grand Funk Party! Oamenii frumoși și muzica bună îți vor face seara perfectă.

Sunteți așteptați vineri, pe 2 februarie, la ora 22:00, la party cu Fresh Sly!

Mai multe detalii găsești AICI!

#Spectacular Party | DJ – Talisman

Începe luna februarie fără regrete și fără probleme, pentru că organizatorii au pregătit pentru voi, ca de obicei o vinere cu multă muzică bună, mult dans și multă distracție alături de oameni care nu ezită să-și înceapă weekend-ul în stil BarBar!

DJ – Talisman vă va bucura cu un set muzical pentru toate gusturile și vârstele.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Mega Reduceri de Winter Black Friday la Bestseller

Doar Vineri, 2 februarie 2018! Doar de „Winter Black Friday”!
Mega Reduceri de 70% la 900 de cărți și 85% la 50 de cărți! Reducerile vor fi disponibile de la ora 9:30 la 18:30 în librăria Bestseller din Chișinău, str. Drumul Viilor, 36/1 sau online pe www.bestseller.md.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Târg caritabil de haine

Sunteți invitați la un târg caritabil de haine. Cele mai chic piese vestimentare de branduri europene. Evenimentul va avea loc vineri, 2 februarie, între orele 11:00 – 16:00, la Tucano Coffee, de pe str. Alexandru cel Bun 91/a etajul 2. Banii colectați vor servi un suport pentru mai multi copii cu nevoi speciale.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Laravel Moldova Meetup #1

Scopul acestui eveniment este de a crea un set de evenimente numite „Laravel Moldova Meetups”, care vor ajuta să consolideze comunitatea locală, să identifice lideri a comunității și să creeze un mediu de schimb de experiență. Este o oportunitate pentru noi developeri să se cunoască între ei, ca senior developeri (experți din domeniu) să demonstreze experiență sa și să promoveze schimb de cunoștințe continuu, încât noi toți facem parte din comunitate de Open Source.

Mai multe detalii găsești AICI!

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente