/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Veaceslav Pîslari este noul Director General al postului de televiziune TV8

missing
01 februarie 2018, ora 16:05

Noul director al postului de televiziune a fost selectat în baza unui concurs închis organizat de Consiliul de Observatori al TV8, la care au participat trei candidați.

Pîslari a fost ales în funcţie cu votul unanim al celor cinci membri ai Consiliului:

  • Petru Macovei, director executiv al Asociației Presei Independente,
  • Arcadie Barbăroșie, director executiv al Institutului de Politici Publice,
  • Ion Bunduchi, președintele Asociației Presei Electronice,
  • Cornelia Cozonac, președinta Centrului de Investigații Jurnalistice,
  • Ludmila Andronic, expert în comunicare.

Veaceslav Pîslari vine în televiziune din business. A deținut funcții de conducere la „Basarabia-Nord”, „Bostavan-Holding”, Crama Ceptura”(România), „Le Bridge Corporation Limited” și cel de vicepreședinte al clubului „Zimbru”.

Oportunitatea de a conduce o instituție TV este o provocare profesională pentru mine. Implicarea mea în cadrul televiziunii va ține de construirea managementului și a aspectului de business. Mă voi ocupa de  dezvoltarea comercială a postului de televiziune. Am venit într-o echipă foarte frumoasă în care sper că voi fi de folos. TV8 este o instituție specială, atractivă, credibilă, iată ce m-a  determinat să accept propunerea de a candida pentru funcția de director al postului TV și mă bucur că am fost desemnat învingător al concursului”, ne-a declarat noul director TV8.

Întrebat de planurile pentru viitor, Veaceslav Pîslari ne-a zis  că deocamdată poate dezvălui că primii pași vor fi făcuți pe departamentul vânzări, domeniu în care are o experiență de aproape 20 de ani. „Pentru mine este important ca acest departament să poată aduce suportul necesar pentru dezvoltarea acestui post TV și a acestei echipe”, a mai spus Pîslari.

Noul director a ținut să mai precizeze că nu se va implica în politica editorială a postului de televiziune. TV8 va rămâne în continuare un post TV obiectiv, imparțial și pluralist.

Alegerile pentru funcția de director al postului TV8 aavut loc în cea de-a doua jumătate a lunii ianuarie. Până acum, interimatul funcției a fost asigurat de fosta directoare a postului TV7, Cristina Guțu.

La sfârșitul lunii ianuarie, la propunerea directorului TV8, Consiliul de Observatori a votat unanim numirea Marianei Rață în funcția de director al Departamentului de știri și emisiuni analitice ale TV8, iar pe Cristina Guțu – în funcția de producător general al postului TV.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram