/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Un ministru a demisionat pentru că a întârziat la ședință. „Sunt foarte rușinat”

01 februarie 2018, ora 18:41

Michael Bates, ministru al Departamentului pentru Dezvoltare Internațională din 2016, a spus că „sunt foarte rușinat că nu am fost prezent la locul meu” să răspund la această întrebare și a ieșit când ceilalți din cameră strigau „nu”.

Cu toate acestea, se pare că demisia i-a fost refuzată și se pare că Bates își va continua munca în postul său.

Scurta demisie a lui Bates Demisia a fost una dintre cele mai dramatice din ultimii ani. Bates, care a fost în Camera Lorzilor din 2008, s-a ridicat să spună că nu fusese la locul său când trebuia să răspundă la o întrebare din partea ministrului Muncii Ruth Lister.

Vreau să ofere scuzele mele Baronesei Lister pentru impolitețea mea de a nu fi la locul meu pentru a răspunde la întrebarea ei pe o chestiune foarte importantă la începutul sesiunii”, a declarat Bates.

„În cei cinci ani în care a fost privilegiul meu de a răspunde întrebărilor din acest loc în numele guvernului, am crezut mereu trebuie să ne ridicăm la cele mai înalte standarde de curtoazie și respect în ceea ce privește răspunsul din partea guvernului la chestiunile legitime ale legiuitorului. Sunt cu adevărat rușinat că nu am fost la locul și, prin urmare, îmi voi oferi demisia primului ministru cu efect imediat. Îmi cer scuze”, a spus Bates.

Bates trebuia să fie în camera Lorzilor la ora 15, miercuri, pentru a răspunde la o întrebare programată de la Lister privind inegalitatea veniturilor, dar a sosit cu câteva minute târziu. În absența lui, la întrebare a fost răspuns de John Taylor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram