Ibrahimovic a semnat cu un nou club; Va părăsi Europa

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Zilele lui Zlatan Ibrahimovic la Manchester United sunt numărate. Atacantul suedez a semnat deja contractul cu Los Angeles Galaxy, unde va juca încă din debutul noului sezon din MLS, din martie, au anunţat francezii de la L’Equipe.

Potrivit sursei citate, „Ibra” şi-ar fi pus semnătura pe înţelegerea cu americanii încă din urmă cu trei săptămâni.

Scandinavul va mai rămâne o perioadă la Manchester, unde se recuperează după o accidentare suferită în decembrie.

Venit la United în vara lui 2016, de la Paris Saint Germain, atacantul în vârstă de 36 de ani mai avea contract până în această vară cu gruparea de pe Old Trafford.

Managerul lui United, Jose Mourinho, a anunţat însă chiar zilele trecute că nu-i va pune piedici lui „Ibra” dacă acesta va dori să plece.

„Dacă este adevărat şi Zlatan îşi doreşte un viitor la altă echipă, din altă ţară, atunci eu voi da o mână de ajutor şi voi crea condiţii ca asta să se întâmple”, a declarat „The Special One”.

Ibrahimovic a jucat foarte puţin acest sezon, din cauza unei accidentări la genunchi, suferită în stagiunea trecută. A revenit pe gazon în noiembrie, la peste şapte luni de momentul accidentării din meciul cu Anderlecht, din Europa League, disputat în aprilie.

Suedezul a evoluat doar în şapte partide şi a marcat un singur gol în acest sezon, în toate competiţiile, pentru gruparea de pe Old Trafford.

Asta după un sezon trecut excelent, cu 28 de goluri marcate, care au ajutat-o pe Manchester United să câştige Europa League şi Cupa Ligii Angliei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...