TOP 5 cele mai scumpe transferuri din această iarnă; Trei, realizate de cluburi din Premier League

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cluburile din Premier League au fost cele mai active în ce privește transferurile și în această iarnă, reușind mai multe mutări spectaculoase atât în ce privește sumele de transfer cât și jucătorii implicați.

Cel mai scump jucător transferat în această iarnă este Coutinho, ajuns la Barcelona de la Liverpool pentru 120 de milioane de euro plus bonusuri care ar putea ridica suma la 160 de milioane.

Tot Liverpool a fost implicată și în cea de-a doua mutare din top, aducându-l pe fundașul Virgil Van Dijk, de la Southampton, pentru o sumă care s-ar ridica la 85 de milioane de euro, incluzând bonusurile.

Olandezul a devenit astfel cel mai scump fundaș din istorie, iar la scurt timp Manchester City l-a adus pe Aymeric Laporte, de la Bilbao, pentru 65 de milioane de euro. Francezul basc a devenit astfel al doilea cel mai scump fundaș din toate timpurile.

Aubameyang a ajuns la Arsenal pentru 60 de milioane de euro, de la Dortmund, într-o schemă în care „tunarul” Giroud a mers la Chelsea, iar atacantul „aristocraților” Batschuay a fost împrumutat la BVB, pentru a acoperi plecarea gabonezului.

Bakambu a părăsit-o pe Villareal în schimbul sumei de 40 de milioane de euro, dar nu a mers la vreo mare echipă, ci în China, la Beijing Guoan.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...