(foto) Noul crossover hibrid SKODA VISION X Concept vine la Salonul Auto de la Geneva

Producătorul de automobile din Cehia, Skoda, prezintă o nouă perspectivă asupra dezvoltării ulterioare a gamei sale de modele cu studiul hibrid numit SKODA VISION X.

Potrivit informaţiilor, conceptul acestui crossover urban, care urmează printr-un model de serie să intre într-un alt segment de vehicule, îşi va face debutul în cadrul Salonului Auto Internațional de la Geneva.

Cu proporțiile sale compacte, modelul SKODA VISION X este prezentat ca un partener ideal pentru un stil de viață activ, urban. Liniile precise și contururile clare ale suprafeței caracterizează exteriorul și evidențiază caracterul dinamic al studiului hibrid pictat în FlexGreen. Un acoperiș de culoarea antracitului vine în contrast şi pune accente sportive.

În plus, barele de protecție distinctive, pragurile dominante, un acoperiș panoramic şi generos din sticlă, dar și jantele din aliaj de 20 de inci oferă un aspect puternic. Formele ascuţite au avut drept sursă de inspiraţie procesul de prelucrare a sticlei tradiţionale.

Vezi şi: (foto/video) GENEVA 2016: Premieră mondială – Skoda VisionS Concept

Interiorul modelului SKODA VISION X definește un limbaj de design fundamental nou. Tabloul de bord panoramic, cu contur ergonomic, cu afișaj color independent, domină impresia vizuală din interior.

Serviciile de infotainment și conectivitate pot fi accesate rapid și intuitiv prin intermediul ecranului. Elementele iluminate din cristal tăiat în combinație cu afișajul color creează efecte de iluminare atmosferică.

Vezi şi: (foto/video) Premieră mondială: Skoda VISION E

Modelul SKODA VISION X este viziunea producătorului ceh de automobile asupra unui crossover modern. Extinderea gamei de modele care se concentrează pe segmentul SUV, cu o creștere rapidă, reprezintă o piatră de temelie a strategiei SKODA 2025.

Până în 2025, SKODA AUTO intenţionează să producă vehicule plug-in hybrid, pe lângă automobile electrice. Apoi, fiecare al patrulea vehicul pe care brandul îl va livra în întreaga lume va avea o unitate de propulsie plug-in hybrid sau un pur electrică.

Vezi şi: Skoda: „Vom prezenta primul model PHEV în 2019 şi primul electromobil în 2020”

Cmentariile sunt închise