/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Moscova, afectată de cele mai mari ninsori din iarna aceasta

missing
01 februarie 2018, ora 09:31

„În ultimele 24 de ore am curăţat peste 700.000 metri cubi de zăpadă de pe străzile oraşului”, a declarat presei adjunctul primarului Moscovei, Piotr Biriukov, care a subliniat că maşinile de deszăpezire şi operatorii lor au lucrat fără încetare.

Autorităţile au cerut locuitorilor să evite pe cât posibil să folosească maşinile personale şi să opteze pentru transportul public, pentru a facilita operaţiunile de curăţare a străzilor.

Potrivit prognozei meteo, ninsorile vor continua să cadă la Moscova şi în cursul zilei de joi când se aşteaptă o scădere cu 2 grade a temperaturilor, iar termometrul să afişeze -10, sau chiar -12 grade sub zero.

Pentru sfârşitul săptămânii se aşteapă alte ninsori abundente, care ar putea aşterne un strat de zăpadă de până la 35 de centimetri în unele sectoare ale capitalei ruse.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram