Recomandări #diez: 17 evenimente ale lunii februarie la care neapărat trebuie să ajungi

evenimente41
Foto: Omar Lopez

Ce planuri aveți pentru luna februarie? Sunteți indeciși? Nu va dura mult, pentru că echipa #diez a selectat cele mai interesante și utile evenimente pentru cei mai activi și dornici să evolueze personal și profesional. Grăbiți-vă, februarie e cea mai scurtă lună a anului. În cele 28 de zile veți avea parte de super evenimente de orice fel: concerte, traininguri, expoziții, lecții de tango și altele.

evenimente 1Vă dorim să aveți un program de activități cât mai divers.

1 – 4 februarie

#1. Expoziția națională „Fabricat în Moldova” 2018

În perioada 31 ianuarie – 4 februarie, se va desfășura cea de-a XVII-a ediție a expoziției naționale „Fabricat în Moldova” 2018 pe teritoriul Centrului Internațional de Expoziții „Moldexpo” SA.

În acest context, la data de 1 februarie, între orele 10.00 și 12.00, Institutul de Standardizare din Moldova organizează seminar cu genericul „Standardele europene – cheia succesului pe piața UE”. Locul de desfășurare: CIE MOLDEXPO, pavilionul Central, et. II, sala de conferință.

Sunteți invitați să participați în cadrul evenimentului sus-menționat pentru a afla mai multe despre activitatea de standardizare, rolul și
importanța standardelor europene și oportunitățile de dezvoltare a unei afaceri.

Toate persoanele interesate sunt rugate să confirme participarea la adresa de e-mail: [email protected] sau la nr. de telefon: 022 905 341. Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe Facebook.

2 februarie

#2. Live concert The Motans!

Toții fanii formației The Motan vor avea ocazia să-i admire în curând LIVE. Băieții vor susține un concert la Chișinău, în restaurantul Sky Bar (str. Albișoara 4). The Motans interpretează diferite stiluri de muzică, cum ar fi hip-hop, rock și pop.

Cele mai populare piese ale formației sunt Versus, August, Weekend, 1000 RPM. Așa că, nu rata concertul live de la Sky Bar. Intrarea costă 200 de lei. Detalii la numărul de telefon 076 739 739 și pe Facebook.

3 februarie

#3. Primul seminar din seria Alergăm Corect

Un program amplu pentru alergătorii începători și profesioniști, care conține o serie de recomandări ale experților, la temele:

# încălzirea corectă de până și relaxarea musculaturii de după antrenament;

# exerciții pentru întărirea articulațiilor, în special, a genunchilor și spatelui;

# plusurile și utilizarea corectă a tape-ului;

# eficiența suplimentelor alimentare sportive;

# adaptarea organismului sportivului la diverse fusuri orare;

# tipurile de controale medicale, anuale, recomandabile pentru fiecare sportiv amator și de performanță;

Prețul de participare este de 150 de lei de persoană, se achită la cabinetul Kineto Terra, str. Calea Ieșilor 10 (Blocul de Oficii Acvila, Etajul 3, cab. 302 num., contact 069223366). Numărul participanților este limitat la 40 de persoane.

Aici vă puteți înregistra. Mai multe detalii despre program aflați pe Facebook.

10 februarie

#4. Training gratuit – Emoțiile noastre

Tristețe, bucurie, ură, neliniște, fericire… Toate acestea fac parte din viața de zi cu zi, dar ce facem când ele ne copleșesc sau cum reacționăm când alții nu își pot stăpâni emoțiile?

Toate acestea le veți afla la trainingul din 10 februarie. Pentru a vă înscrie și a afla mai multe informații sunați la 0791 98 660. Numărul locurilor este limitat. Vezi și pe Facebook mai multe detalii.

#5. Training: StartUP Angry Business

Angry Business vine cu un nou proiect. Îți dorești o afacere, dar nu știi cum și cu ce să începi? Atunci acestă oportunitate este pentru tine. O zi de training în care vei afla toți pașii necesari de la idee la primii bani. Acest drum l-au parcurs mii de participanți. Rezultatele lor sunt datorită acestor pași simpli.

Înregistrează-te aici:

Vezi agenda: https://goo.gl/3T4oiu

Speakeri: Alina AndriutaAlexandru BordeaOlga Tapordei

Trainigul va începe pe 10 februarie la ora 9.00.

Locația: Casa Nunții „Noroc”, Strada Suceviţa 34. Mai multe detalii puteți afla pe Facebook.

11 februarie

#6. Liubovi i Blinchiki – Yard Sale

Ziua Îndrăgostiților este cea mai dulce sărbătoare a anului. Totuși, ea devine și mai gustoasă și aromată, când coincide cu Maslenița! Iată de ce YARDSALE LIUBOVI I BLINCIKI (Dragoste și clătite) va deveni pentru voi cea mai faină zi din februarie. Aici va fi loc și pentru săruturi, cadouri și pentru clătite cu toate felurile de umpluturi.

Tot aici se vor desfășura:

# Master-class-uri interesante și foarte utile

# Laborator de experimente pentru copii

# Expoziții personale tematice

# Perete pentru declarații de dragoste

# Muzică, fotografii, zâmbete și cunoștințe noi 

Sunteți așteptați pe 11 februarie de la 12.00 până la 19.00. la ATRIUM, et. 3, aripa stângă, str. Albișoara 4. Intrarea costă 50 de lei.

# Ancheta pentru participanți

# Ancheta pentru mâncare și băuturi 

Aici puteți vedea ce vă mai așteaptă la acest eveniment.

13-14 februarie

#7. Smiley – Confesiune

În premieră, la Chișinău vine cu un concert solo cel mai sincer și pozitiv artist din România, Smiley. Pe 13-14 februarie, ora 19.00, la Palatul Național „Nicolae Sulac” interpretul român va păși cu mari emoții în fața publicului pentru a împărtăși cele mai noi stări de pe noul său album, „Confesiune”. Albumul cuprinde piese lansate cu maximă selecție în cadrul proiectului #Smiley10, ce a debutat pe 10 martie, pe parcursul căruia a lansat o nouă piesă, pe data de 10 a fiecărei luni.

Albumul Confesiune, lansat oficial pe 18 decembrie, cuprinde 13 piese și poate fi găsit în format fizic pe ha!store și în magazinele de specialitate, dar și în format digital pe toate platformele de streaming și în magazinele digitale: https://Smiley.lnk.to/AlbumConfesiune.

Aici puteți cumpăra bilete pentru ziua de 13 februarie, iar aici, pentru 14 februarie.

Mai multe detalii vedeți pe Facebook.

14 februarie

#8. Valentine’s Day

Sunteți invitați să petreceţi o seară frumoasă şi romantică alături de prersoana iubită sau într-o companie cu cei dragi. Pe 14 februarie, oaspeţii vor avea parte nu doar de o masă bogată şi o deservire impecabilă, ci şi de un program distractiv cu muzică, dansuri şi cadouri din partea localului!

Invitații speciali vor fi băieții de la Sunstroke Project.

Rezervarea meselor o puteți face la numărul de telefon:+373 793 01 073.

Delatii vedeți aici.

17 februarie

#9. Underland Wine & Music Fest

Ce ar putea ascunde beciurile Cricova în afară de aroma îmbătătoare de vin, mii de butoaie, răcoarea labirintelor de piatră și decenii de istorie? „Underland”, un tărâm subteran necunoscut, este împărțit în trei cartiere – Cartierul Vinului Alb, Cartierul Vinului Roșu și Cartierul Vinului Spumant.

Artiști și cântăreți de stradă, jonglori și magicieni, statui vii, mâncare delicioasă și multe feluri de vin roșu, alb, spumant și izvar – vă așteaptă pe străzile și în piețele orașului Underland!
Vizitând o singură dată Underland, puteți primi pașaportul acestei țări și deveni cetățean al Underland pentru totdeauna!

Copiii până la 12 ani intră gratuit la festival. Copiii mai mari de 12 ani, au acces la festival doar însoțiți de părinți și cu biletul de intrare. Mai multe informații despre eveniment aflați pe site-ul Underland sau pe Facebook.Biletele le puteți procura AICI.

20 februarie

#10. Pavel Volya STAND UP Chișinău

Pentru prima dată în Moldova, Pavel Volya vine cu programul „Big Stand-Up”. Pe 20 februarie, la ora 19.00, la Palatul Național „Nicolae Sulac”, sunteți invitați la cel mai umoristic show al lunii februarie. Cei prezenți vor savura o seară plină de umor intelectual, improvizări și povești din viața reală.

Prețul biletelor variază între 400 și 2.000 de lei. Aici le puteți procuraInfoline: +373 79 88 48 80. Mai multe detalii vedeți pe Facebook.

6 februarie – 27 martie

#11. Curs de Retorică – arta expresiei corecte şi frumoase

În viaţa cotidiană, la serviciu sau în relaţiile personale, toţi dorim să ne transmitem corect, clar şi frumos ideile. Retorica ne ajută să obţinem o mai mare eficienţă în comunicare, o mai mare claritate în exprimare şi nu în ultimul rând, o vorbire frumoasă şi valoroasă.

Doritorii să vorbească lizibil și succint sunt invitați la un curs practic de retorică, la care puteţi descoperi şi exersa abilităţile unui orator bun şi puteţi învăţa cum se concepe şi pregăteşte un discurs interesant, atractiv şi elegant.

Înscrieri și informații suplimentare:

Tel./Whatsapp: 079 11 86 08

E-mail. [email protected]

Participarea este posibilă prin înscriere prealabilă până la data de 4 februarie.

Taxa de participare: 1.250 de lei. 

Locuri disponibile: 10.

Mai multe detalii aflați pe Facebook.

1-27 februarie

#12. Lecții de tango!

Clubul „Tango Argentino Chișinău” își deschide larg ușile și vă invită la cursul „Bazele tangoului argentinian”.
Programul lecțiilor va fi în zilele de marți și joi, la ora 18.30. Adresa clubului str. E. Doga, 5.

Detalii, la numărul de telefon:

Tatiana: +373 781 46 158

Pavel: +373 796 80 807

și pe Facebook.

7 februarie – 29 martie

#13. Curs de Public Speaking și Dicție pentru Adolescenți și Copii!

Professional Speaker Junior este unicul curs de Public Speaking și Dicție pentru adolescenți și copii din Moldova. Cursul este creat pentru  copii de 10-17 ani, care au frică să vorbească în fața clasei, au emoții și nu pot gestiona stresul când întâlnesc persoane noi, dar își doresc să exceleze și să depășească aceste momente dificile.

Vorbitul în fața clasei NU mai este ceva imposibil! Soluția este simplă. Durata cursului este de opt săptămâni:

# Lecțiile au loc în fiecare zi de miercuri pentru adolecenți și joi pentru copii, de la ora 15.30 la 18.30;

# Orele de Mentorat (consultații personale) au loc prin telefon, chat sau personal.

Grupul de participanți se constituie din 12 persoane, deaorece pentru noi contează calitatea, nu cantitatea.

Din anul 2016 au beneficiat de cursul Professional Speaker 304 persoane.

Mai multe detalii despre curs, click aici sau sunați la numărul de telefon 068745870. Găsiți pe Facebook evenimentul.

24 februarie

#14. Сel de-al XI-lea Forum „Studii în Străinătate”

Doriți să studiați în străinătate? Nu știți cu ce să începeți? DEC Education vă invită la cel de-al XI-lea Forum „Studii în Străinătate” ca să aflați mai multe detalii despre studiile în străinătate, taxele și condițiile de depunere a dosarelor de la reprezentanții oficiali ai universităților, școlilor, centrelor lingvistice, taberelor de vară pentru copii și tineret. Intrarea este liberă. Doar aveți nevoie să vă înregistrați aici.

Pentru mai multe detalii contactați organizatorul Compania DEC Education la numerele de telefon: 0 22 23 85 05 sau 0 79 33 85 05. Ori puteți scrie pe poșta electronică [email protected]. Mai multe informații puteți afla pe Facebook.

#15. O dragoste la doi. Regulile jocului.

De dragobete vorbim despre dragoste. A fost odată EL și EA. S-au întâlnit, s-au plăcut, s-au îndrăgostit. Ce se întâmplă după? De ce depinde cum vor merge lucrurile mai departe? Oare sunt ei acei doi, perechea potrivită și se vor iubi ca-n filme sau îi așteaptă frustrări și dezamăgiri?
sau

El o iubește la nebunie, dar Ea – nu sau invers și ambii acceptă această discordanță. Fiecare din ei știe că, până la urmă, nu au mari șanse, dar rămân în relație și așteaptă cumva că timpul le va rezolva situația. Au șanse? Face timpul minuni? Ce-i face, până la urmă, să accepte o relație în care știu din start că nu au șanse?

La acest atelier vei afla:

# De ce omul are nevoie de dragoste și care-i rostul (funcția) relațiilor de cuplu;

# Care sunt acele sfere ale vieții în care trebuie să se dezvolte fiecare din noi, ca să putem pretinde la o relație de calitate;

# Care sunt condițiile în care o relație ar avea o perspectivă de creștere și dezvoltare;

# De unde apar conflictele și cum să le rezolvăm;

# Care sunt funcțiile femeii și bărbatului în relație și ce-i deosebește;

# Ce este gelozia și de unde vine;

# Care sunt motivele din care dragostea în timp se stinge și cum putem s-o reaprindem, dacă ne dorim acest lucru;

# Cum să rezolvi o relație care nu merge bine și să rămâi integru.

Experta atelierului va fi Zinaida Soroceanu, specialist în comunicare relațională. Intrarea pentru o persoană costă 200 de lei, pentru un cuplu – 300 de lei. Înregistrați-vă aici.

Mai multe informații aflați pe pagina de Facebook a evenimentului.

26 februarie

#16. Napalm Death

Napalm Death este o legendară formație britanică, care activează din 1981. Această trupă este considerată o importantă influență a muzicii underground în întreaga comunitate metalică globală. Fiind adevărații pionieri ai genului grindcore, membrii Napalm Death încorporează în muzica lor elemente de punk rock și death metal, combinând sunetul distorsionat al chitărilor și cel zgomotos al basului cu voci guturale și strigăte acute pe ritmuri ultra-rapide. Deși cântecele formației sunt relativ scurte, ele au un mesaj profund datorită versurilor sociopolitice și timbrului inconfundabil al vocalistului Mark „Barney” Greenway. Până acum, Napalm Death a lansat cincisprezece albume de studio, fiind în Top 10 al celor mai vândute trupe de metal extrem din lume. Biletele le puteți procura aiciConcertul va începe la ora 19.00. Mai multe detalii găsiți aici.

5-26 februarie

#17. Cursuri Editare FOTO

CSC Moldova (str. Armenească 61/13). oferă cursuri gratuie de editare foto pentru începători. Veți studia cum corect se fotografiază și se editează fotografia, cele 10 reguli ale fotografiei și multe altele. Înregistrarea la curs este obligatorie: 069 914 851 / 022 27 28 54. Detalii suplimentare găsiți pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente