(video) Ce premiere veți putea viziona în luna februarie în cinematografele din țară

collage

În luna februarie toți admiratorii filmelor bune sunt așteptați la cinematografele din țară. Fiți primii care veți viziona premierele celor mai așteptate filme. Echipa #diez a selectat filmele care vor apărea în această lună și care s-au dovedit a fi pentru toate gusturile.

# Selfie, 1 februarie

# LINO 3D, 1 februarie

Viaţa lui Lino, un tip tânăr, care lucrează ca animator la grădiniță, pare fără speranță: casa lui se destrăma, fetele nu-l plac și la lucru toată ziua îl terorizează copiii. Disperat, el decide să se întoarcă la un magician ghinionist, care promite să găsească o cale de ieșire din orice situație. Și magicianul găsește o modalitate de a schimba radical viața lui Lino. Dar cu vrăjitoria ceva a mers prost și Lino s-a transformat într-un monstru de pluş uriaș.

# Ghinionistul, 1 februarie

Noi, românii, credem în noroc şi ghinion, ne bazăm pe noroc în tot ce facem şi dăm vina pe ghinion pentru toate eşecurile. Aşa că filmul „Ghinionistul” e despre noi. Despre haz de necaz. Despre un tip prea prins în grijile zilnice şi prea convins că e urmărit de ghinion, încât uită că unele lucruri depind doar de el pentru a-şi îndeplini visurile. Ce-i drept, are multe „pieze rele” în jur! „Ghinionistul” este o comedie autentic românească, o cursă plină de imprevizibil pentru un tânăr chitarist care nu-şi doreşte decât să ajungă la audiţiile de care depinde viitorul său, dar este impiedicat de tot felul de obstacole.

# Cincizeci de umbre descătușate, 8 februarie

Începutul filmului prezintă nunta lui Christian și Anastasia și fericirea fără margini a celor doi, care simt că viața lor abia începe și că nimeni și nimic nu le poate rupe această legătură bazată pe iubire necondiționată. Însă, îndată ce cei doi se întorc din luna de miere și dau piept cu realitatea vieții de zi cu zi, realizează că trebuie să depună eforturi uriașe pentru a menține iubirea vie și puternică în căsnicie. Lui Christian îi este imposibil să renunțe la nevoia sa de a controla tot ce îl înconjoară, iar Anastasia simte nevoia de a avea doza ei de libertate, ceea ce naște o serie de conflicte între cei doi.

# Gheața, 14 februarie

Din copilărie, Nadia credea în minuni. Ea și-a imaginat că iese pe gheață sub ovația audienței și dansează cel mai frumos dans. Și acum, datorită credinței și perseverenței, Nadia devine un personaj faimos. Dar când visurile ei despre victorii de înalt nivel, o viață frumoasă și un prinț frumos par să fie pregătite pentru a fi împlinite, soarta îi pregăteşte un adevărat test.

# Pantera neagră, 15 februarie

Primul supererou de culoare din lumea benzilor desenate, Black Panther, va face trecerea pe marele ecran în 2018. Supereroul s-a născut în Wakanda, o țară africană ascunsă lumii întregi pentru ca marile corporații să nu-i exploateze vibraniumul, un prețios metal descoperit într-un meteorit. Moștenitor al tronului, T’Challa va trebui să plece din Wakanda când tatăl său este ucis. Tânărul își va folosi inteligența, agilitatea și viteza ieșite din comun pentru a deveni unul dintre cei mai luminoși supereroi Marvel din toate timpurile, visând în același timp încontinuu la o reîntoarcere în țara de baștină.

# Joc de noapte, 22 Februarie

Trei cupluri care au fost invitate la o noapte de joc atipică, ce implică rezolvarea misterului unei crime, completat cu agresori și agenți federali falși. Organizată ca o petrecere tematică ce are ca scop elucidarea misterului unei crime, povestea deraiază repede, când, chiar la începutul serii, Brooks, gazda, este brusc pus la pământ, legat și răpit de doi mascați înarmați. Crezând că totul a fost doar o configurație și o parte a experienței lor de joc, grupul celor șase, condus de Max și Annie, își continuă eforturile de a rezolva marele mister. Pe măsură ce cei șase jucători au hotărât să rezolve cazul și să câștige, ei încep să descopere acest „joc”. Pe parcursul unei nopți haotice, prietenii se găsesc din ce în ce mai mult depășiți de evenimente, fiecare turnură conducând la o altă schimbare neașteptată. Fără reguli, fără puncte de reper și fără nicio idee despre cine sunt toți jucătorii, acest lucru se poate dovedi a fi cea mai mare distracție pe care au avut-o vreodată.

Orarul tuturor filmelor îl puteți urmări pe patria.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente