Dodon planifică să plece în Armenia

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Igor Dodon a fost invitat în Armenia, la Summit-ul Francofoniei, care va avea loc la Erevan în această toamnă.

După o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Armenia în Republica Moldova, Jivan Movsisyan, în cadrul căreia s-a discutat despre relațiile bilaterale dintre țările noastre, precum și despre acordurile încheiate în timpul vizitei oficiale recente în Armenia, la sfârșitul anului trecut, Dodon a anunțat că a acceptat invitația omologului său de a efectua o vizită în Armenia.

„Am acceptat cu plăcere invitația Președintelui Armeniei, Serj Sargsyan, de a participa la Summit-ul Francofoniei, care va avea loc la Erevan în această toamnă. Trebuie remarcat faptul că la summit sunt așteptați reprezentanții conducerii a peste o sută de state din lume. Președinții mai multor țări și-au confirmat deja participarea”, anunță Dodon.

De asemenea, șeful statului anunță că a relansat invitația în adresa președintelui Armeniei Serj Sargsyan de a efectua o vizită oficială la Chişinău, în anul curent.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...