(VIDEO) Gest foarte urât al lui Neymar în meciul cu Rennes; Brazilianul, criticat dur

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Neymar a refuzat să strângă mâna unui adversar în meciul din Cupa Franței. L-a lăsat întins pe gazon și a râs în timp ce se îndepărta de el. Gestul lipsit de fair-play a făcut înconjurul lumii și a stârnit indignarea pe rețelele de socializare.

PSG a câștigat partida cu Rennes în semifinalele Cupei Ligii. S-a încheiat 3-2 pentru PSG, care va întâlni în finala Cupei Ligii învingătoarea dintre Monaco şi Montpellier. Pe final de partidă, Neymar a fost protagonistul unei faze controversate, care a stârnit indignarea celor prezenți în tribune și nu numai.

Jucătorul lui Paris Saint Germain l-a faultat pe Hamari Traore, apoi a refuzat să-i strângă mâna adversarului, pentru a-l ajuta să se ridice, în meciul din Cupa Franței cu Rennes. În timp ce Hamari Traore a continuat să rămână pe întins pe gazon, Neymar s-a îndepărtat râzând arogant. Gestul internaționalului brazilian nu a fost pe gustul tribunei și nici pe cel al jucătorilor adversari.

La finalul partidei, brazilianul și-a justificat gestul. ”Pot să vă spun că fotbalul este plictisitor pentru că noi nu putem să facem nimic. Totul este controversat. Dacă eu fac asta cu cei din echipa mea, de ce nu pot să o fac și cu jucătorii adverși? Am vorbim mult la acea fază și în cele din urmă am râs“, a recunoscut Neymar pentru presa braziliană.

Rețelele sociale nu au fost de aceeași părere cu Neymar, pe care l-au considerat ”arogant” și ”un adversar lipsit de caracter”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...