/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Cum va fi VREMEA în ultima zi de ianuarie. Prognoza meteo pentru fiecare regiune a țării

missing
31 ianuarie 2018, ora 09:23

În regiunea de nord a țării norii vor face legea întreaga zi. Vremea va fi posomorâtă, dar temperaturile vor rămâne ridicate pentru data din calendar. Dimineața se va înregistra un grad cu plus, iar la amiază 4.

În centru soarele va fi pe cer dimineață, iar norii  se vor aduna și pluti la amiază. În prima parte a zilei vom avea -1 grad, iar în a doua jumătate mercurul termometrelor va indica 4 grade.

În ținuturile sudice vremea va fi frumoasă și senină. Temperaturile vor fi ca de obicei cele mai ridicate. Dimineața vor fi 0 grade, iar la amiază 8.

La Chișinău vremea va fi schimbătoare. Vom începe ziua cu reprize însorite, dar pe parcurs înnorările vor fi la datorie. La noapte vom avea 0 grade, iar ziua maximă termică va atinge 5 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram