/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Cum comentează vicepreședintele PL decizia CC luată în decembrie anul trecut și publicată astăzi

30 ianuarie 2018, ora 21:45

„Chiar dacă ași vrea extrem de mult să comentez fiecare argument adus și fiecare argument lipsă din decizia Curții, care a fost adoptată nu știm de ce în data 15 decembrie și publicată abia azi, în timpul vizitei experților Comisiei de la Veneția și la o zi de la depunerea de către deputații liberali a unei cereri de urgentare a examinării acestei sesizări”, a scris Munteanu pe o rețea de socializare.

Totodată, acesta a menționat că în calitate de autor al sesizării privind neconstituționalitatea sistemului electoral mixt adoptat crede în continuare, că multe din argumentele aduse în septembrie, în sesizare, sunt valabile și astăzi.

Menționăm că judecătorii Curții Constituționale nu au admis spre examinare sesizarea fracțiunii Partidului Liberal din 5 septembrie 2017 privind controlul constituționalității legii care instituie sistemul mixt de vot în R. Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram