Trei ambasadori noi în Moldova, cu sediile la Bucureşti, Sofia şi Bruxelles, au transmis scrisorile de acreditare preşedintelui Igor Dodon

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Trei ambasadori noi în Republica Moldova, toţi cu sediile în afara ţării, au transmis azi scrisorile de acreditare preşedintelui Igor Dodon. Este vorba despre E.S. Batsaikhan Dashjamts, Ambasador al Republicii Populare Mongolia în Republica Moldova cu reședința la Sofia; E.S. Gregory Michael Andrews, Ambasador al Noii Zeelande în Republica Moldova cu sediul la Bruxelles și E.S. Safdar Hayat, Ambasador al Republicii Islamice Pakistan în Republica Moldova, cu sediul la București.

Scrisorile au fost transmise în cadrul unei ceremonii oficiale organizată la Reşedinţa de Stat.

„În cursul discuțiilor am urat fiecărui ambasador bun-venit și succes în îndeplinirea mandatelor, reiterând importanța intensificării relațiilor politice bilaterale și de consolidare a raporturilor economice cu statele pe care le reprezintă diplomații. Totodată, mi-am exprimat speranța că acreditarea noilor ambasadori în Republica Moldova va impulsiona valorificarea potențialului de cooperare existent în beneficiul popoarelor noastre”, a scris şeful statului în legătură cu aceasta pe pagina sa de Facebook.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...