/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

România: Un moldovean a tamponat mortal un bărbat care mergea pe marginea drumului

missing
30 ianuarie 2018, ora 16:57

„Poliția a constatat următoarele: Un bărbat de 41 de ani, din Republica Moldova conducea autoturismul pe D.E 581, pe raza localității Strâmtură, comuna Banca, din direcția Vaslui către Bârlad. La un moment dat, acesta a accidentat un alt bărbat de 38 de ani care se deplasa pe partea dreaptă a carosabilului, pe lângă o bicicletă”, scrie presa locală.

Medicii veniți la locul accidentului, după efectuarea manevrelor de resuscitare, au declarat decesul victimei.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „ucidere din culpă”, au precizat polițiștii.

Se pare că bărbatul omorât în urma accidentului ar fi fost băut, aspect care va fi relevat în urma analizelor efectuate de Medicină Legală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram