/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Pavel Filip l-a invitat pe noul premier al României la Chișinău

30 ianuarie 2018, ora 16:14

Într-un comunicat al Guvernului se arată că Filip i-a transmis invitația de a efectua o vizită în Republica Moldova, în perioada apropiată, pentru a purta discuții privind dezvoltarea dialogului politic și a cooperării multidimensionale dintre cele două state.

„Cele două Guverne au în faţă multe obiective comune pe termen scurt şi mediu, interconectarea reţelelor electrice şi de gaze naturale numărându-se printre ele. O astfel de interconectare va fi în măsură să aducă Republica Moldova şi mai aproape de România, de Uniunea Europeană în general”, a declarat Pavel Filip.

În același timp, prim-ministrul Pavel Filip a mulțumit României pentru suportul acordat în modernizarea țării noastre, menționând că de-a lungul timpului Executivul de la Chișinău s-a convins că România este şi va fi întotdeauna cel mai ferm şi dezinteresat susţinător al destinului nostru european. Totodată, Pavel Filip a salutat obiectivul Guvernului de la București de a intensifica sprijinul acordat Republicii Moldova în parcursul său european.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram