Cunoaște-i pe primii 5 speakeri ai Ignite Chișinău: The Spirit

Profesori, designeri, medici, elevi, psihologi, actori, ei și mulți alți moldoveni au ce spune lumii, au ce-ți spune ție în cadrul celui de-al 4-lea eveniment Ignite Chisinau: The Spirit. Tonul acestei ediții va fi dat de spiritul oamenilor simpli din Moldova. Fiecare dintre ei are ce să vă povestească, au istorii istorii adevărate și pline de viață.

Cunoaște-i pe primii cinci speakeri ai acestei ediții și lasă-i să te conducă într-o experiență autentică pe 9 februarie.

Enlarge

1_Mihai_Stamati
Mihai Stamati

Mihai este designer de obiect, lector la Departamentul Design Industrial și de Produs, UTM. Pasionat de fotografie, muzică și arte în general, Mihai găseşte inspiraţie în orice vede. Astfel, pe când ninsoarea din aprilie anul trecut i-a speriat pe majoritatea locuitorilor țării, dezastrul produs i-a oferit lui Mihai Stamati o idee genială. Despre ce este vorba, afli pe 9 februarie.

Enlarge

2_Ana_Niculaes
Ana Niculaeș

Ana este psiholog la cabinetul individual de consiliere psihologică „Consuela”, a făcut studii de masterat în psihologie la universitatea Sorbona din Paris și este una dintre puținele persoane care au decis să revină acasă. Scopul ei este să promoveze cultura de a merge la psiholog în Moldova, să încurajeze persoanele să aibă grijă de igiena lor mintală pentru a îmbunătăți starea lor emoțională. Despre toate acestea, Ana va vorbi prin prisma unei situații neplăcute prin care a trecut.

Enlarge

5_Alexei_Panin
Alexei Panin

Știți acei oameni care au încercat de toate și încă nu au găsit domeniul de activitate în care să se regăsească? Aceasta e și  istoria lui Alexei Panin, omul fericit că încă este în căutarea sinelui și a profesiei pereche sufletului său. Despre vrăjitorie, banditism, medicină și căutarea sinelui, veți auzi de la el la Ignite:The spirit.

Enlarge

3_Veta_Dascal
Veta Dascăl

Pe Veta Dascăl probabil aţi văzut-o pe scenele teatrelor din Moldova, e actriţă, regizor şi profesor de artă teatrală. La Ignite: The Spirit, Veta va vorbi despre educaţia nonformală prin artă – o gură de aer proaspăt printre atâtea teorii predate în şcolile şi universităţile din ţară.

Enlarge

4_Geta_Gachiuta
Geta Gachiuța

Geta e studentă la Facultatea de Relații Internaționale și Științe Politice și Account Manager la iHUB Chișinău. Activitatea ei zilnică se rotește în jurul muncii și a studiilor, dar niciodată nu uită de pasiunile care o încarcă cu energie. Pentru ea, nuanța neagră e cea mai luminoasă și frumoasă, iar una dintre ființele ei dragi a convins-o odată și pentru totdeauna că niciodată nu e prea târziu să-ți realizezi visele. La Ignite: The Spirit, ea va povesti despre cea mai dragă ființă din viața ei. Cine e și ce exemplu este pentru societate, afli pe 9 februarie!

Grăbește-te să-ți iei biletul la Ignite Chișinău: The Spirit chiar azi pentru că numărul de locuri este limitat! Iar dacă vei lua pe cineva cu tine la eveniment, poți profita de o reducere de 20% la bilete.

Ignite se desfășoară în mai multe orașe ale lumii. Specificul său constă în prezentări dinamice și atent cronometrate, punând la dispoziția vorbitorilor 20 de slide-uri care se schimbă la intervale de 15 secunde. Provocarea constă în faptul că fiecare prezentare nu durează nici mai mult, nici mai puțin decât 5 minute.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.