/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO. VIDEO/ Cămilele din deşert, acoperite de zăpadă, după ce o furtună a lovit Arabia Saudită

missing
30 ianuarie 2018, ora 08:35

Mai multe fotografii arată câteva cămile acoperite de zăpadă, în timp ce localnicii au fost surprinşi în timp ce se bucură de stratul de omăt.

Mulţi au profitat de ocazie şi s-au căţărat pe colinele pline de zăpadă pentru a admira fenomenul rar. Alţii au decis să arate lumii întregi imagini din deşertul înzăpezit, aşa că au postat clipuri video, filmate din cele mai interesante unghiuri.

Mai mulţi locuitori ai Arabiei Saudite s-au adunat în regiunea Tabuk din nordul statului, unde altitudinea mare însemna un strat mai consistent de zăpadă.

Cu toate acestea, în timp ce oamenii s-au bucurat de fenomenul meteo spectaculos, nouă refugiaţi sirieni, care încercau să treacă graniţa spre Liban, au murit îngheţaţi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram