/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/DOC/ Un deputat PSRM a sesizat SIS-ul și Procuratura privind declarația de unire a unor sate

missing
29 ianuarie 2018, ora 16:16

Potrivit lui, aceste acțiuni, cad sub incidența Codului Penal al Republicii Moldova, „deoarece este grav încălcată legea supremă și mai multe acte normative”, scrie Novac.

„Solicit respectuos autosesizarea pe acest caz, cu întreprinderea tuturor măsurilor procesuale în vederea colectării informației despre aceste acțiuni de trădare de patrie și îndemn la subminarea securității naționale și a integrități teritoriale a ale R. Moldova pentru a le transmite ulterior organelor competente în vederea atragerii la răspundere penală a persoanelor implicate”, se arată în textul sesizării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram