Reduceri la cumpărăturile achitate cu cardul visa, grație unui program, lansat în premieră de Fincombank

FCB_Visa Widget_diez banner_930x524pix_RO

Reduceri pentru deținătorii cardurilor Visa emise de FinComBank. Această ofertă este accesibilă grație noului program Visa Widget, lansat în premieră în Republica Moldova. Reducerile sunt disponibile pentru mărfurile și serviciile oferite de o serie de prestatori și alți parteneri Visa de peste hotarele țării.

Programul oferă posibilitatea de a face economii ori de câte ori este utilizat cardul Visa FinComBank pentru achitarea cumpărăturilor efectuate în rețeaua agenților comerciali de peste hotare, care aplică reducerile, dintre care: farmacii, hoteluri, cafenele, magazine de bijuterii, curățătorii chimice etc.

„Visa Widget este un program orientat spre extinderea posibilităților oferite de cardurile Visa de la FinComBank. Clienții noștri pot beneficia atât de opțiunile standard, cât și de noile proiecte, care vor ridica nivelul serviciilor prestate de bancă la cel internațional. Utilizarea cardului Visa FinComBank în locul banilor cash devine, astfel, nu doar o modalitate comodă de achitare, dar și una avantajoasă”, a comunicat Elena Stovbun, directorul Departamentului Dezvoltării Businessului FinComBank.

Oferta este valabilă pentru deținătorii cardurilor Visa de toate tipurile (Electron, Classic, Gold, Platinum), deservite de FinComBank.

Visa Widget propune diferite reduceri, în funcție de agentul comercial. Întreaga listă de parteneri unde este activ programul poate fi consultată accesând următorul link.

Deschiderea unui card Visa poate fi efectuată în orice sucursală a FinComBank. Menționăm că FinComBank extinde constant lista serviciilor oferite. Printre cele mai recente realizări este și lansarea, în premieră pentru Republica Moldova, a serviciului bancar ce permite solicitarea cardului în regim online.

Pentru a beneficia de card, clientul trebuie să acceseze site-ul băncii și să completeze cererea pentru a primi un card MasterCard sau Visa. Formularul va fi însoțit de o copie scanată a buletinului de identitate. Ulterior, persoana va fi telefonată sau va primi un email din partea băncii cu referire la eliberarea cardului.

***
Despre FinComBank:
FinComBank a fost înființată în anul 1993 și este una dintre băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază ale economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC)). FinComBank este membru al Proiectului de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente