(video) Boxe acustice, portative și căști! Fă cunoștință cu ultima generație de gadget-uri marca „The House of Marley”

Din ce în ce mai multe branduri lansează produse care au ceva mai mult de spus decât funcționalitatea lor. S-a remarcat în acest sens și compania The House of Marley care a lansat o serie de boxe acustice, portative și căști. Da, ați înțeles corect. Gadgetul a fost lansat in memoriam celebrului compozitor și vocalist raggae, Bob Marley.

Dacă ești fan al legendarului cântăreț sau pur și simplu preferi să asculți muzica prin dispozitive de calitate, te invităm să descoperi în cadrul rubricii „Gadget of the week”, care sunt specificațiile importante ale produselor marca The House of Marley.

Prima impresie vine din designul lor special, echilibrat și care le evidențiază imediat! Exteriorul lor reprezintă și o politică a companiei. Produsele sunt fabricate din materiale ecologice și reciclabile: bambus, stofă naturală din сânepă și fire de plastic reciclabil.

Această bucurie de boxă are suficientă putere pentru a umple cu sunet puternic o încăpere de până la 70 de metri pătrați. În plus, s-ar potrivi de minune în multe încăperi comerciale sau business care presupun design laconic și ecologic. Această boxă este creată pentru a sta într-un singur loc, însă cei de la House of Marley ne motivează s-o cărăm cu noi, oferindu-ne în cutie o geantă specială.

Este dotată cu două difuzoare a câte 2,5 inchi și două twitere a câte unul. Cei 24 watt pe care-i oferă sunt mai mult decât suficienți pentru a asculta muzică acasă, în cea mai mare cameră pe care o aveți, ba chiar să o auziți extrem de bine din alta. Este mult mai compactă și nu vei ofta din greu dacă o vei lua cu tine.

Difuzorul de 2 inchi şi radiatorul pasiv redau un sunet voluminos, fără distorsiuni, adică, bun, raportat la dimensiunile ei și categoria de preț.

În concluzie, The House of Marley oferă un spectru larg de boxe stilate, ecologice, un sunet impresionant care transformă timpul în care asculţi muzică –  într-un ritual. Până te gândeşti care ţi se potriveşte, încearcă căștile Smile Jamaica. Nu că ar fi ieşite din comun, dar cu siguranţă, mult mai trainice şi mai stilate decât majoritatea.

Gășești dispozitivele menționate în imagini, dar și alte produse marca The House of Marley pe site-ul Enter.online, dar și în rețeaua de magazine Enter din întreaga țară.

Enter îți va dezvălui cele mai utile și de ultimă generație gadget-uri, în cadrul „Gadget of the week” pe pagina de Facebook sau pe canalul de Youtube.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente