Dacă jurnaliștii ruși nu vin la Dodon, se duce Dodon la ei: Președintele a fost intervievat de jurnaliști RTVI, interziși în Republica Moldova

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Igor Dodon nu scapă nicio ocazie de a acorda interviuri jurnaliștilor ruși. După ce o echipă a postului de televiziune RTVI din Federația Rusă nu a fost autorizată să intre în Republica Moldova, șeful statului a acordat, totuși, un interviu jurnaliștilor ruși.

„După cum am promis, am oferit un interviu jurnaliștilor de la postul de televiziune internațional RTVI, care va fi difuzat în această săptămână, în cadrul unei emisiuni ample de bilanţ „Noile bilanţuri la RTVI, pe ambele părţi ale oceanului”. Am răspuns la toate întrebările adresate”, a scris Dodon pe o rețea de socializare.

Amintim că, jurnalista Mariana Minscher și colegul acesteia au fost întorși de pe Aeroportul Chișinău în noaptea de 22 spre 23 ianuarie curent, pe motiv că nu au putut justifica scopul vizitei în țara noastră. Conform postului de televiziune RTVI, aveau programat un interviu cu șeful statului, Igor Dodon.

Șeful statului nu a precizat unde a avut loc interviul. De menționat însă că, acesta se află în aceste zile într-o vacanță în Federația Rusă.

Citește și: Dodon îi invită, dar vameșii îi întorc la Moscova; Alți doi jurnaliști ruși, interziși în Republica Moldova

Atunci, cei doi jurnaliști au fost urcați într-o cursă obișnuită și trimiși la Moscova.

Citește și: (VIDEO) Jurnalista rusă invitată de Dodon la Chişinău, prinsă cu minciuna; Doar 1 milion de moldoveni locuiesc permanent în Republica Moldova

Cu câteva zile înainte de acest incident, și jurnalista rusă Irada Zeinalova a fost întoarsă se pe Aeroportul Chișinău. Ulterior, aceasta a ajuns totuşi la Chişinău, iar preşedintele Igor Dodon i-a acordat deja interviul promis.

Citește și: (VIDEO) Cum l-au implicat jurnaliștii ruși pe Dodon în furtul miliardului

Mai mult, Zeinalova a realizat și un reportaj despre Republica Moldova, în care prezintă informații eronate, iar Dodon a fost implicat de către jurnalistă în furtul miliardului din sistemul financiar-bancar moldovenesc.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...