(video) Micul Velar. Noul Range Rover Evoque a fost filmat în caroserie de serie

Noul Range Rover Evoque se află în prezent într-o ultimă etapă de teste, cel mai recent modelul fiind surprins undeva în peninsula scandinavă şi de această dată într-o caroserie de serie! Astfel, aşa cum s-a vehiculat anterior, cel mai mic model din gama constructorului britanic va fi practic “identic” cu noul Range Rover Velar!

Crossoverul de generaţie nouă va purta numele de cod L551 şi va fi construit pe baza unei versiuni actualizate a platformei prezente pe modelul actual, potrivit informaţiilor preliminare. Dimensiunile practic vor fi păstrate, însă ampatamentul şi ecartamentele vor creşte. Ultimele soluţii vor fi aplicate pentru a genera mai mult spaţiu la interior.

Ce ţine de exterior, din imaginile video de mai sus ne putem da seama cu uşurinţă că designul a fost inspirat de la Range Rover Velar. Printre noutăţi se vor număra atât blocuri optice şi stopuri cu LED-uri, cât şi nişte mânere retractabile ale portierelor.

Vezi şi: (video) Test Drive: Am încercat noul Range Rover Velar în Norvegia

Render: autocar.co.uk

Gama de motoare pentru noul Range Rover Evoque va fi compusă din unităţi turbo pe benzină şi motorină, cu patru cilindri şi un volum de 2.0 litri, din familia Ingenium. Puterea acestora va varia între 150 şi 300 de cai. Toate motoarele vor fi cuplate la cutii de viteze automate ZF cu nouă trepte, care vor transmite puterea spre roţi printr-un sistem de tracţiune integrală, aşa cum s-a implementat şi pe noul Jaguar E-Pace.

Pentru viitor este programată apariţia unei unităţi de propulsie de timp mild hybrid, cu un benzinar de 1.5 litri la bază, conectat la un electromotor alimentat de un sistem electric de 48 V.

A doua generaţie Evoque va mai dispune şi de câteva tehnologii noi preluate de la acelaşi Range Rover Velar. Printre acestea se vor număra elemente ale designului interiorului, un panou de bord digital şi o consolă centrală cu două ecrane integrate.

Render: autocar.co.uk

Premiera publică a noului Range Rover Evoque este programată să aibă loc în toamna acestui an la Salonul Auto de la Paris. Vânzările însă vor demara la începutul lui 2019.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/