(VIDEO) O nouă înfrângere rușinoasă pentru Liverpool; A fost eliminată din Cupa Angliei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

West B5omwich a produs surpriza în Cupei Angliei. S-a calificat în optimile de finală după ce a învins-o pe Liverpool pentru prima oară după 9 meciuri.

Începutul partidei a fost exploziv. În minutul 12, oaspeţii conduceau deja cu 2-1. Firmino a marcat pentru a 19-a oară pentru cormorani în acest sezon cu o execuţie de fineţe, dar Jay Rodriguez a reușit o dublă de excepție.

Trupa lui Jurgen Klopp putea egala din penalty, dar Firmino a ratat. Scorul pauzei a fost stabilit de autogolul lui Matip. În partea a doua, Salah a reaprins speranţele pentru echipa lui Jurgen Klopp, cu golul din mimutul 78.

A fost prea târziu însă iar Liverpool a cedat în final cu 2-3, după un meci în care arbitrul a apelat de mai multe ori la sistemul de asistență video.

Astfel, Liverpool a fost eliminată în 16-imile acestei competiție de fiecare dată în ultimele trei sezoane, de când e antrenată de Klopp.

Este a doua înfrângere pentru Liverpool în fața unei echipe din coada clasamentului primei ligi engleze, după cea cu Swansea, din campionat, de luni.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...