Cum comentează cei de la Avia Invest investigația Mold-Street: „Suspiciuni și calomnii”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Avia Invest, compania care a obținut dreptul să administreze Aeroportului Internaţional Chişinău (AIC) pentru o perioadă de 49 ani, a venit cu o reacție după ce portalul cu profil economic Mold-stree.com a publicat o investigație care arată cum profitul de milioanele obținut de Aeroport au „zburat” la administrația preşedinţiei Rusiei. Avia Invest susține că articolul este unul „defăimător” și „provoacă suspiciunea că a fost realizat la comandă”.

„Pe un portal dubios, utilizat aparent doar pentru a „scurge” informații provocatoare, a fost publicat un articol care urmărește să discrediteze una dintre cele mai mari întreprinderi din Republica Moldova – compania Avia Invest. Se face o încercare de a murdări compania, care a prezentat cele mai impresionante rezultate din punct de vedere al investiției”, spun cei de la Avia Invest.

Citește și: Cum milioanele de la Aeroportul Chișinău au „zburat” la administrația președinției Rusiei

Aceștia spun că materialul pare a fi nimic altceva decât o „încercare ieftină de a distruge imaginea și activitatea întreprinderii, care gestionează cu succes și modernizează Aeroportul Chișinău”. 

Cei de la Avia Invest mai spun că, compania nu are și nu va avea niciodată relații sau interese comune cu serviciile de stat ale statelor străine, inclusiv cu serviciile publice ale Federației Ruse.

 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...