Dansuri în aer liber în mijlocul iernii la Valea Trandafirilor. Vata dulce și ciocolata fierbinte, oferite gratuit trecătorilor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Peste o sută de persoane au participat la show-ul multicolor sub aer liber organizat în cadrul evenimentului „Povestea continuă pe Aleea Colorată” în parcul Valea Trandafirilor. Deși afară temperatura indică peste 10 grade cu minus seara, cei prezenți la eveniment s-au încălzit în ritmurile de dans ale dansatorilor de la Black & White Dance Center și cu ciocolată fierbinte, dar și s-au îndulcit cu vată de zahăr delicioasă, oferite gratuit de către organizatori.

Dansatorii au îndemnat trecătorii să se alături mișcărilor în ritm de tango, rock’n roll și dansuri moderne.
„Această activitate este deosebită pentru parcul Valea Trandafirilor. De mult timp nu s-au organizat evenimente frumoase pe timp de iarnă. Mulțumim organizatorilor pentru seri calde pe timp de iarnă” a spus o locuitoare a sectorului Botanica, prezentă la eveniment.

„De această dată venim cu un concept care vine să demonstreze că poveștile se întâmplă nu doar cu prilejul sărbătorilor de iarnă, acestea pot să se întâmple în fiecare zi”, a menționat coordonatorul proiectului „Parcul Meu”, Otilia Cotruța.

„Povestea continuă pe Aleea Colorată” este primul eveniment organizat de echipa proiectului „Parcul Meu” în anul 2018. Pentru anul curent, echipa proiectului inițiat de compania Ongan Tekstil, își propune să contribuie la modernizarea și îmbunătățirea aspectului a noi zone din parcul Valea Trandafirilor și să aducă un nou suflu atmosferei din parc.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...