/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ A aruncat artificii în canalizare. Suflul exploziei a aruncat un copil la o înălțime de 3 metri

missing
26 ianuarie 2018, ora 17:41

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum suflul exploziei îl aruncă violent pe minor. Acesta zboară la o înălțime de aproape 3 metri. Prin preajmă se văd trecând mai mulți oameni, dar nimeni nu intervine să oprească băiatul.

Sursa care a publicat filmulețul, nu precizează ce s-a întâmplat cu copilul. Se pare însă că incidentul a avut loc în timpul sărbătorilor de iarnă, când chinezii întâmpină Anul Nou. Salvatorii atenționează copiii să nu se joace cu obiecte periculoase și să respecte normele de securitate când folosesc focurile de ariticii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram