Dosar penal pe cazul accidentului de lângă Mihăilenii Vechi, soldat cu patru morţi. Şoferul VAZ-ului ar fi cel care a provocat accidentul

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Inspectoratul de Poliție Rîșcani a pornit un dosar penal pe cazul accidentului din apropierea satului Mihăilenii Vechi în urma căruia patru angajaţi ai Întreprinderii de Stat „Poşta Moldovei” au decedat pe loc, în urma impactului cu un camion de model „Mercedes”. În rezultatul primelor cercetări, poliția a stabilit că șoferul automobilului „VAZ 2107” al „Poştei Moldovei”, în vârstă de 64 de ani, nu s-a isprăvit cu conducerea automobilului, acesta fiind inversat și proiectat în camionul ce se deplasa din sensul opus.

Potrivit poliţiei, la volanul camionului „Mercedes” se afla un bărbat în vârstă de 61 de ani, originar din raionul Edineț.

Vedeţi şi: (FOTO) Patru angajaţi ai „Poştei Moldovei”, morţi în urma unui grav accident rutier în apropiere de Mihăilenii Vechi

Toți pasagerii decedați, inclusiv șoferul automobilului VAZ, sunt originari din raionul Rîşcani şi erau angajați ai ÎS „Poșta Molodvei”.

Poliția se află la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Citeşte şi: Cine sunt victimele accidentului mortal produs în apropiere de Mihăilenii Vechi

Amintim că cei patru bărbați aveau vârste de 24, 34, 35 și 64 de ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...