Noi detalii înfiorătoare în cazul morții jurnalistei Kim Wall: A fost legată și torturată de inventatorul Peter Madsen

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Asasinarea jurnalistei suedeze Kim Wall a făcut înconjurul lumii, având în vedere condițiile macabre în care aceasta și-a găsit sfârșitul, după ce s-a îmbarcat pe submarinul lui Peter Madsen, un inventator danez. Acum, noi detalii îngrozitoare ies la iveală despre crima de care este acuzat inventatorul.

Potrivit dovezilor obținute de procurori, inventatorul danez a legat-o și torturat-o pe jurnalista Kim Wall, înainte să o ucidă și să îi dezmembreze trupul, apoi să îl arunce în mare, scrie Sky News.

Peter Madsen și-a plănuit din timp crima și adusese cu el pe submarin un fierăstrău, șurubelnițe și țevi, pe care le-a folosit pentru a o lovi, înjunghia și zgâria pe jurnalista suedeză, în timp ce aceasta era încă în viață.

Cauza morții lui Kim Wall nu a fost încă stabilită cu exactitate, dar se crede că aceasta a fost strangulată sau că inventatorul a tăiat-o în zona gâtului.

Jurnalista a mers pe submarinul lui Peter Madsen în luna august a anului trecut, pentru a face un reportaj despre el. Ea a fost ulterior dată dispărută, iar Peter Madsen a fost salvat de paza de coastă daneză, după ce a scufundat submarinul, pentru a-și ascunde urmele crimei.

Părți din trupul neînsuflețit al jurnalistei au început să apară pe coastele Danemarcei, însă inventatorul a negat că ar fi ucis-o. Madsen și-a schimbat povestea de mai multe ori, iar anchetatorii au intrat la bănuieli. Ulterior, aceștia au descoperit în laboratorul bărbatului imagini înfiorătoare cu femei strangulate sau decapitate. Până în prezent, Madsen nu și-a recunoscut fapta, însă a recunoscut o parte din acuzațiile care i se aduc.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...