Tânără şi sportivă! Milionara care ar putea deveni ministru al Tineretului şi Sportului în România corespunde pe deplin funcţiei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, a anunţat, vineri, că demisionează din funcţie, acesta precizând că s-a consultat şi cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Locul lui Dunca poate fi luat de o tânără de 31 de ani.

Actuala secretară a Camerei Deputaților, sătmăreanca Ioana Bran are șanse uriașe să devină noul ministru al Tineretului și Sportului, scrie presasm.ro. Tânăra deputată are 31 de ani şi un background impresionant: este fiica cea mică a milionarului din Satu Mare Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran, cele care produc pălinca de export Bran.

Ioana Bran a făcut PR pentru palinca produsă de familia sa, declarând că se află la „a 4-a generație de „pălincari”, „ca atare este normal ca secretul și rețeta produselor noastre să se păstreze și să se transmită din generație în generație”.

Ioana Bran este absolventa Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca. Pasrlamentarul sătmărean deține şi un masterat în audit şi expertiză contabilă.

A intrat în politică în 2010, iar în 2012 a fost aleasă consilier județean pe listele USL Satu Mare. De asemenea, Ioana Bran deține funcția de preşedinte al Tineretului Social Democrat din Satu Mare şi de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...