Îți place voluntariatul? Petrece un an în Suedia, activând într-o organizație din țară

82083891

Ești pasionat de voluntariat? Profită de oportunitatea de a activa într-o organizație din Suedia. Două organizații sunt în căutare de voluntari, iar tu ai posibilitatea să o alegi pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

# Föreningen Staffansgården

Staffansgården este situat în orășelul Delsbo. Staffansgården are scopul de a oferi suport adulților cu dizabilități mintale, în viața lor cotidiană. Angajații împreună cu beneficiarii realizează diferite activități zilnice, cum ar fi: grădinărit, workshopuri artistice, gătit, lucru cu lemnul. De asemenea, beneficiarii sunt angajați în diferite forme de terapie.

Mullsjö folkhögskola

Mullsjö este o școală de folk situată în comunitatea Mullsjö, în apropiere de Jönköping, în sudul Suediei. Această școală utilizează metode non-formale de educație și este destinată maturilor de peste 18 ani. Școala oferă diverse cursuri cum ar fi: artă, IT sau subiecte generale. Scopul principal al școlii este de a stimula individualitatea studenților. 

Toate cheltuielile (transport, cazare, mancare, bani de buzunar, visa, asigurare medicală) sunt acoperite în cadrul programului Erasmus+.

Candidații interesați de această oportunitate sunt rugați să trimită CV-ul și o Scrisoare de Motivare, ambele în limba engleză, la adresa de e-mail: [email protected], până în 30.01.2018. Sunteți rugați să menționați pentru care din aceste două organizații aplicați (sau ambele) și să includeți în subiectul scrisorii „EVS Sweden”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente