Trimite e-mail | Printeaza
Economie
25.01.2018

Ministerul Economiei și Infrastructurii a semnat un Memorandum de intenție privind reabilitarea drumurilor naționale

Ministerul Economiei și Infrastructurii a semnat un Memorandum de intenție privind reabilitarea drumurilor naționale

Ministerul Economiei și Infrastructurii a încheiat un Memorandum de intenție privind reabilitarea drumurilor naționale. Documentul a fost semnat în cadrul unei întrevederi pe care a avut-o ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, cu delegația unei  companii chineze, responsabilă de proiectele de reabilitare a drumurilor.

Conform Memorandumului, compania China Hyway Group Limited ar putea implementa proiectul de reabilitare a drumurilor, doar după ce va efectua un studiu de fezabilitate și va prezenta documentele necesare. Lucrările ar urma să fie realizate în patru etape.

Ministrul Chiril Gaburici a menționat că țara noastră are nevoie de astfel de proiecte, iar dezvoltarea infrastructurii este o prioritate pentru minister. ”Urmează să negociem, să stabilim care este cea mai bună ofertă, să ne asigurăm că lucrările vor fi calitative și se vor respecta termenii de dare în exploatare”, a subliniat Chiril Gaburici.

Reprezentanții companiei China Hyway Group Limited au menționat că instituția pe care o reprezintă are o experiență internațională și a implementat proiecte asemănătoare în Serbia. Aceștia au reiterat că în următoarele zile vor prezenta o ofertă, pentru a putea începe negocierile și discuta modalitățile de implementare a proiectului, anunță un comunicat al Ministerului Economiei și Infrastructurii.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus