Scânteia imago.fm live de la etajul 1. Urmărește vineri, 26 ianuarie, prima ediție a emisiunii

imago-fm-swiss-launch00007

imago.fm, postul online de radio creat de o echipă creativă de la Chișinău, care crede în potențialul de talent local, dar și are nevoie de muzică bună pentru inspirația zilnică, a venit azi cu un anunț pe pagina sa de Facebook.

Ascultătorii postului, dar și oricare curios este invitat să urmărească vineri, 26 ianuarie, începând cu ora 19.00, transmisiunea live pe Facebook a emisiunii Scânteia. Această ediție este prima și, dacă le va ieși bine, vor continua cu alte ediții, spun organizatorii.

În programul Scânteii, îl veți vedea și audia pe Cristofor Aldea-Teodorovici, care revine cu cea de-a doua ediție a podcastului „Melodii de sub sol” îndrăgit de mulți ascultători (prima ediție poate fi audiată aici). Programul muzical va continua cu Gonzo & Noroco, care vor avea grijă să nu adoarmă nimeni mai devreme de Povestea de Seară.

Vadim Maslennikov, director imago.fm:
 „Scânteia este un fel de Ogoniok doar că absolut altfel. Nu există scenarii, prezentatori, echipament serios de televiziune sau public de milioane de oameni. Formatul este unul informal. Veți vedea lume care umblă prin cadru, cântăreți care nu cântă și DJ care nu arată inimioare. Scânteia noastră este și o întâlnire cu podcasterii imago.fm, cel puțin cu cei pe care i-am prins în țară în perioada aceasta”. 

Olga Radu, fondatoarea imago.fm: „Scânteia din ochi sau din foc, oricare ar fi ea, este frumoasă, luminoasă, dar și pișcă a dracului. Avem nevoie de ea în serile reci din ultima lună de iarnă, ca să ne încălzească, lumineze și să ne țină în tonus până înfloresc copacii. Și ca să nu rămână această întâlnire doar între noi, am decis să facem și o transmisiune live prin care să ne acceseze oricine dorește. Oriunde ai fi în acel moment, intră pe pagina noastră de Facebook și umple-te de bine. Cine știe, poate Scânteia va deveni o tradiție, iar tu le vei povesti copiilor că ai ascultat Prima Scânteie în direct”.

scanteia

imago.fm este un post local de radio online, care, pe lângă streamingul de muzică internațională alternativă, promovează tinerele talente autohtone. Postul este creat și lansat de Casa Imago, o agenție de marketing comunicațional din Chișinău, care susține proiectele de bun gust de la noi. Pentru a asculta imago.fm trebuie doar să accesezi site-ul postului și muzica va urma imediat. Deocamdată doar muzică, fără întreruperi. Iar pentru doritorii de conținut suplimentar, pot fi accesate podcasturile care sunt amplasate pe site într-o secțiune specială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente