(foto) Cel mai tare tractor tunat din Moldova a fost găsit în Comrat

Un moldovean din sudul țării nu a fost de acord cu ideea că doar automobilele pot fi modificate prin diverse programe de tuning. De aceea, a decis să-și personalizeze tractorul, cu surse și forțe proprii.

Vezi şi: (video) Case IH prezintă conceptul unui tractor cu care poţi lucra pe câmp chiar şi de acasă

Având acasă una dintre versiunile renumitului tractor T-40, produs acum câteva decenii în URSS, proprietarul i-a făcut un “look” care atrage toate privirile celor din jur.

Pe lângă o improvizată bară de protecție frontală cu niște corpuri de iluminat suplimentare și o grilă modificată a pseudo-radiatorului cu un animăluț ciudat în frunte, tractorul mai are niște apărătoare imense de noroi și o caroserie fără urme semnificative de rugină, revopsită în propria gospodărie.

Nu în ultimul rând, special îl mai fac perdelele cu buline din spatele lunetei, dar și o plăcuță cu cifra 350 care ar indica câți CP consideră bărbatul că are sau cel puțin câți și-ar dori să vadă sub capotă 🙂

Vezi şi: (video) Momentul când tractorul unui fermier era cât pe ce să fie lovit de un tren de mare viteză

FOTO: facebook.com/alexandr.korsak.3

Vezi şi: (video) Experiment nebun: Iată cum a fost pregătit un Moskvici pentru off-road

Tractorul a fost surprins pe o stradă din orașul Comrat și se pare că este folosit pentru transportul apei potabile.

Vezi şi: (video) Tuning de care nu ai mai văzut! Iată cum şi-a modificat un rus maşinile şi chiar cea de serviciu

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/