Cinci deținuți din Penitenciarul Soroca s-au căsătorit // FOTO

Mai mulţi deţinuţi aflaţi în custodia Penitenciarului nr.6-Soroca şi prietenele acestora de la libertate, s-au căsătorit la Oficiul Stării Civile din oraşul Soroca.

Înregistrarea căsătoriilor a avut loc la sfîrşitul săptămînii precedente, într-o sală a penitenciarului. În calitate de martori, la ceremonie au fost prezenţi prietenii şi rudele mirilor, care au venit pentru a le fi alături în aceste momente speciale.

Autoritățile subliniază că familia are un impact pozitiv asupra persoanelor din detenţie, motivându-i să aibă un comportament demn, responsabil şi fără abateri în perioada de detenţie. De la începutul anului 2015, în Penitenciarul nr.6 din Soroca au fost înregistrate 39 de căsătorii.

închisoare căsătorie 4 închisoare căsătorie 3 închisoare căsătorie 2 inchisoare căsătorie

Sursă foto: Departamentul Instituții Penitenciare

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.