(foto) Bucureşti: Un brad aruncat de la un balcon a intrat într-o maşină aflată în mişcare, prin parbriz

Odată cu sfârșitul sărbătorilor de iarnă, brazii aruncați pe geam reprezintă o practică des întâlnită în rândul românilor de peste Prut, iar din câte se vede anul acesta nu a fost o excepție. O femeie din Bucureşti a făcut publice imagini de la locul unde a căzut un astfel de pom de Crăciun inutil şi ce situaţie deosebit de periculoasă a generat.

Potrivit informaţiilor, undeva în Bucureşti, o persoană necunoscută a aruncat un brad de la balconul unui bloc şi acesta nu a ajuns pe pământ, ci într-o maşină care se deplasa într-o parcare din preajmă. Lovitura a fost atât de puternică încât tulpina a intrat prin parbrizul unui Audi.

FOTO: facebook.com/andra.nistor.77

Vezi şi: (video) A împodobit un brad direct din maşină. Trucul unui vicecampion la autoslalom din Moldova

“Voiam să vă arăt în ce țară trăim. Trăim în țara în care unii oameni își aruncă bradul de la balcon pe mașinile parcate. Fără să gândească, fără bun simț, fără creier. Imaginează-ți că poate treci singur sau cu copilul și îți sparge capul un brad aruncat de la etaj. Imaginează-ți că pe unii nu ii interesează nimic mai mult decât să nu obosească până la ghena de gunoi. Pozele nu sunt de pe net. Tocmai mi le-a arătat un amic și l-am rugat să mi le trimită să le postez. Atât sunt unii de cretini. Atât de mult!!!”, a scris pe o rețea de socializare Andra Nistor.

Poliţia de la Bucureşti a demarat o anchetă în acest caz, dar dacă va reuşi proprietarul maşinii să primească o despăgubire de la persoana iresponsabilă, deocamdată nu se cunoaşte.

Vezi şi: (foto) Un Renault Logan i-a salvat viaţa unui tânăr care a căzut de la etajul 23

FOTO: facebook.com/andra.nistor.77
FOTO: facebook.com/andra.nistor.77

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/