/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

A fost prelungit termenul de depunerea dosarelor pentru funcția de membru al CSP. Termenul limită expiră în șase zile

missing
14 decembrie 2021, ora 13:38

A fost prelungit termenul pentru depunerea dosarelor la concursul pentru selectarea candidatului la funcția membru al Consiliului Superior al Procurorilor (CSP) din partea Parlamentului.

Decizia a fost adoptată, astăzi, de către membrii Comisiei juridică, numiri și imunități a Legislativului. Doritorii de a participa la concurs mai au la dispoziție șase zile. Ziua termenului limită este 20 decembrie curent.

Concursul privind organizarea și desfășurarea concursului pentru selectarea candidatului la funcția membru al Consiliului Superior al Procurorilor din partea Parlamentului a fost inițiat pe data de 3 decembrie.

Concursul pentru selectarea candidatului la funcția de membru al CSP din partea Parlamentului se desfășoară în două etape. După ce se va încheia etapa de depunere a dosarelor, candidații selectați vor fi invitați la interviu.

Un candidat la funcția de membru al CSP din partea Parlamentului trebuie întrunească mai multe condiții obligatorii. Să fie cetățean al Republicii Moldova, să dețină diplomă de licență în domeniul juridic, să aibă experiență  de cel puțin trei ani în domeniu, să aibă reputație ireproșabilă și să cunoască limba română.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram