Jaf în centrul capitalei! Bănuiţii riscă până la 7 ani de puşcărie pentru furtul unui telefon mobil de 650 de lei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doi tineri, de 25 şi 34 de ani, riscă până la şapte ani de închisoare pentru furtul unui telefon mobil în valoare de 650 de lei. Aceştia ar fi atacat prin surprindere doi bărbaţi, cu vârsta de 50 de ani şi 58 de ani, unul dintre ei fiind deposedat de telefonul mobil. Incidentul a avut loc pe 21 ianuarie, la intersecţia străzilor 31 August 1989 cu Bulgară din centrul capitalei, în incinta unui bloc aflat în construcţie.

La faţa locului au intervenit poliţiştii sectorului Centru din cadrul Direcţiei de Poliție a municipiului Chişinău, după ce au fost alertaţi de către victime.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigaţii demarate, au fost identificaţi doi indivizi bănuiţi pe acest caz. Aceştia s-au dovedit a fi originari din raioanele Orhei şi Cantemir, anterior condamnaţi pe infracţiuni similare. Bănuiţii au fost încătuşaţi şi escortaţi la Inspectorat pentru documentare. Ulterior, forțele de ordine au depistat şi ridicat telefonul mobil ce aparţine victimei la unul din suspecţi.

Bănuiţii şi-au recunoscut vinovăţia în cadrul acţiunilor procesual penale desfăşurate şi au fost reţinuţi pentru 30 de zile. Actualmente cei doi sunt cercetaţi penal pentru jaf şi riscă o pedeapsa cu închisoare de la 5 la 7 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...