(foto) Îți lasă gura apă! Încearcă noul meniu semnat de chef Diego, la restaurantul Trattoria della nonna – unde se mănâncă bine

„Restaurantul Trattoria della nonna – Unde se mănâncă bine” a lansat un nou meniu semnat de Chef Diego. Specialitățile casei și creațiile delicioase ce poartă semnătura lui aduc oaspeților experiențe culinare memorabile.

Meniul restaurantului „Trattoria della nonna” s-a reînnoit cu delicii și se bazează pe gustul și cerințele oaspeților, introducând feluri de mâncare emblematice pentru bucătăria italiană, însă cu puternice accente moderne, culminând într-o delicioasă experiență culinară.

Printre noutățile sezonului se numără:

#. Lasagna con verdure

#. 3 tipuri de Gnocchi

Gnochi della nonna final

#. Bruschette

Bruschette con prosciutto final

Punctul forte al noului meniu este Frutti di Mare – Pur și simplu fenomenale!

Midii al Vino Bianco final

Minunatele Midii FRA Diavolo, pregătite în sos de roșii și legume. Pentru gust la superlativ, se servesc cu lămâie și ciabatta crocantă. Sau, Gamberoni al vino bianco – Combinație suavă dintre creveți și vin alb, condimentată cu piper, usturoi, pătrunjel fin tăiat, servit alături de ciabatta delicioasă.

#. Gamberoni fra Diavolo

Gamberoni fra Diavolo (1)

Chef-ul Italian Diego se ocupă personal și de organizazarea meniului pentru evenimente exclusive. „Pentru mine fiecare nou meniu este ca o operă de artă. E o nouă provocare. Îmi aleg câteva ingrediente principale și încep să creez. Este un proces condimentat cu gust și armonie. Îmi doresc mereu ca oaspeții restaurantului Trattoria della nonna să se bucure de o nouă experiență culinară”, declară Diego, Chef Trattoria della nonna.

Deci, cine e curios să încerce noul meniu Trattoria della nonna?

Taguri: #best of
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente