O navă rusească de pescuit, pe care s-ar afla și moldoveni, a dispărut în Marea Japoniei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O navă rusească cu 21 de persoane la bord, printre care și moldoveni a dispărut în această noapte. Nava se îndrepta spre insula Sahalin, iar autoritățile ruse au fost alertate de către forțele sud-coreene despre alerta dată de echipaj.

Nava rusească de pescuit „Vostoc”, care avea la bord 21 de persoane, printre care și cetățeni moldoveni, a dispărut în Marea Japoniei.

Potrivit Ria Novosti, pescadorul a pornit din portul Dongha, Republica Coreea, și urma să ajungă în portul Holmsk, regiunea Sahalin.

Legătura cu nava a fost întreruptă în dimineața zilei de astăzi, 25 ianuarie, în jurul orei 5:00, când a fost declanșat un semnal radio de alarmă. O navă sud-coreeană ar fi fost alertată de nava rusă. La primele verificări în apropiere nu a fost găsită nicio navă sau persoane în largul mării, în caz de accident.

În prezent, mai multe echipaje sunt antrenate în identificarea navei.

La bordul navei rusești se aflau localnici din regiunile Sahalin, Sverdlovsk, Chelyabinsk, Orenburg, precum și din Krasnoyarsk și Primorye. De asemenea, la bord s-ar fi aflat cetățeni ai Republicii Moldova și Azerbaidjan.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...