(video) Ioana Mărgineanu, despre importanța autoguvernării în școli: „Trebuie să ne unim forțele și să demonstrăm că părerea noastră contează”

ioana

Ioana Vătămanu-Mărgineanu este președinta Senatului elevilor al Liceului Academiei de Științe a Moldovei. A fost aleasă în această funcție de colegii ei la începutul acestui an, timp în care a apărat interesele colegilor ei, a susținut inițiativele lor și le-a dezvoltat, alături de echipa sa de senatori, pentru a putea fi prezentate în fața profesorilor și realizate.

Ioana crede că puterea cea mai mare o au elevii, care ar trebui să se implice cât mai mult în autoguvernarea școlii, fiindcă ei sunt cei implicați, nemijlocit, în procesul educațional. Aflați mai jos ce proiecte au reușit să pună în practică membrii senatului L.A.Ș.M.

Materialul a fost realizat în cadrul proiectului „Creșterea rolului părinților și comunităților în guvernarea educației”, implementat de Institutul de Politici Publice și are drept scop creşterea rolului părinţilor, comunităţilor locale şi organizaţiilor societăţii civile în guvernanţa învăţământului general în vederea democratizării vieţii şcolare. Mai multe detalii despre proiect, aflați aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente