Recomandări #diez. Evenimente inspirate pentru 25 ianuarie, o zi colorată de joi

pexels-photo-715546
Foto: Sebastian Voortman

Ziua de joi este considerată o mică vineri. Dacă vrei să-ți reîncarci bateriile la sfârșitul săptămânii de muncă, #diez îți recomandă o serie de evenimente colorate.

# Compoziția în Designul Grafic

Image may contain: stripes

Ești curios ce reprezintă echilibru vizual sau cum să obții o dinamică în lucrare pentru a accentua informația dorită? Atunci vino la Workshop-ul „Compoziția în Designul Grafic”, unde vei învăța cum poți obține o armonie vizuală în lucrările pe care le execuți, prin utilizarea conștientă a principiilor și elementelor de compoziție. Evenimentul va avea loc la Biblioteca Municipală Bogdan Petriceicu Hasdeu, la ora 16:00. Detalii găsești pe Facebook. 

# Spanish Guitar Live Music

Image may contain: text

La Kira’s continuă serile de live din fiecare joi. Pe 25 ianuarie ești așteptat la un recital acustic împreună cu 3 băieți care o să bucure urechile cu niște muzicuță bună. Intrarea este liberă, iar evenimentul începe la ora 20:00. Mai multe detalii urmărește pe Facebook. 

# Seminar Gratuit de Marketing Online cu Calin Biris

Image may contain: 1 person, text

Tu știi de ce ai nevoie pentru a câștiga mai multi clienți din online? Dacă înțelegi cum funcționează online-ul, vei vedea că este simplu să deții controlul comunicării și să câștigi mai mulți clienți. Înscrie-te GRATUIT la seminarul de Marketing Online „3 lucruri esențiale pentru a câștigă mai multi clienți din online” din 25 ianuarie. Detalii găsești pe Facebook. 

# Povestea continuă pe Aleea Colorată

Image may contain: text

Sărbătorile de iarnă au trecut, nu și minunile. Povestea continuă pe Aleea Colorată. Pe data de 25 Ianuarie, ora 17:30, vină cu toată familia pentru a asista la un spectacol de dans oferit de Black & White Dance Center. Baloanele multicolore, ciocolata fierbinte și vata dulce vor adăuga culoare și căldură atmosferei feerice. Informații adiționale găsiți pe Facebook. 

# Night Of Visions | Indigo Voice

Image may contain: 3 people, people standing

Fiecare din noi are interpreți care ne-au schimbat viziunea asupra muzicii. Seara de joi va fi una experimentală, iar Indigo Voice te vor cuceri prin muzică sută la sută live. Trio este format din vocile catifelate ale Annei Ceban și Siyanei, la chitară va fi Iurie Maximov. Evenimentul începe la ora 19:30 la Barbar. Vezi mai multe pe Facebook. 

# Tekwill Visionary Club E-commerce Edition

Image may contain: one or more people

La prima întâlnire din 2018 se va vorbi despre „noile fețe” ale comerțului electronic. La eveniment urmează să întrețineți un dialog care va ieși dincolo de simple definiții ale subiectului ales. La e-commerce sunt invitați doi speakeri. Ambii au în spatele lor multă experiență și, cel mai important, nu le e frică s-o împartă cu alții. Evenimentul începe la ora 19:00, detalii găsiți  pe Facebook. 

# Follow-up Inovația în Biblioteci

Image may contain: text

Beneficiarii din prima rundă a trainingului Inovația în Biblioteci (bibliotecarii din suburbiile Chișinău și raioanele arondate CNEPB) vor avea parte de un follow up, în cadrul căruia se vor înregistra noi inovatori cu realizări deosebite. Evenimentul începe la 10:00. Detalii urmăriți pe Facebook. 

# Wine Friendly „Armonia Gusturilor” hosted by Meating Point

Image may contain: text

Vino pe 25 ianuarie la Wine Friendly „Armonia Gusturilor”, un eveniment găzduit de Meating Point. Vei avea parte de o degustare cu vinuri din soiuri indigene, precum Feteasca Neagră, Feteasca Albă și Feteasca Regală. Degustările vor fi ghidate de Andrian Digolean (somelier) și Denis Seriojnicov (Bucătar). Oaspeții evenimentului vor fi delectați cu bucate delicioase, care se potrivesc perfect cu vinurile selectate. Detalii găsiți pe pagina de Facebook. 

# Frumoasa călătorie a urșilor panda

Image may contain: 1 person, text and closeup

Teatrul „Geneza Art” te invită la spectacolul „Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vișniec, în regia Danielei Burlaca. Spectacolul începe la ora 19:00. Informații adiționale găsiți pe pagina de Facebook. 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente