Poveşti la gura sobei! Un europarlamentar ceh s-a „angajat” să-l ajute pe Ilan Şor în „soluţionarea obiectivă a scandalului bancar”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Deputatul Parlamentului European, care reprezintă grupul politic – Partidul Popular European, cehul Tomas Zdechovsky, s-a „angajat” să-l ajute pe primarul de Orhei, Ilan Şor, în „soluționarea obiectivă a scandalului bancar”. Deocamdată nu se cunoaşte cum anume şi din ce perspectivă îl va ajuta acesta pe principalul figurant al „jafului secolului”, având în vedere că deputatul ceh este de profesie manager în situaţii de criză, PR-ist, analist media, poet și autor.

Potrivit unui comunicat al Partidului ŞOR, urmare a discuţiilor care, din câte se poate vedea au avut loc „la gura sobei”, deputatul european a dat asigurări că, personal, va studia aprofundat cauzele și consecințele scoaterii fondurilor din sistemul bancar din Moldova, precum și gradul de implicare în această crimă a anumitor persoane publice.

Vedeţi şi: Deși n-a participat la niciun fel de alegeri, Partidul Șor susține că este „unica formațiune care își îndeplinește promisiunile preelectorale”

„Cu siguranță vom contribui la înțelegerea și rezolvarea obiectivă a acestui caz”, l-a asigurat reprezentantul Partidului Popular European, europarlamentarul Tomas Zdechovsky pe primarul de Orhei, Ilan Şor.

Citiţi şi: „Dosarul Șor” la Curtea de Apel, examinat de un nou complet de judecată; Unul din judecători a examinat dosarul lui Platon

Este de menționat că Tomas Zdechovsky este şi membru al comitetului de control bugetar al Parlamentului European, care a organizat audieri speciale pe această temă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...