A mers în ospeție la o tânără, dar i-a furat cheile de la mașină. Unde a lăsat un individ automobilul furat

O tânără de 22 de ani, locuitoare a sectorului Botanica din capitală, a alertat Poliţia prin intermediul serviciului 902, comunicând despre dispariţia automobilului de modelul Seat Ibiza, care era parcat în faţa blocului. La apelul tinerei au reacţionat imediat poliţiştii sectorului Botanica care au iniţiat investigaţii privind localizarea automobilului.

Astfel, poliţiştii au depistat automobilul abandonat pe şoseaua Hânceşti din sectorul Centru, acesta fiind implicat într-un accident rutier. La faţa locului a fost solicitat un echipaj a Serviciului documentare accidente rutiere privind stabilirea circumstanţelor accidentului rutier.

Concomitent, investigaţiile au demonstrat că în acest caz a fost implicat un individ, care s-a dovedit a fi locuitor a capitalei în vârsta de 21 ani .

În cadrul audierilor bănuitul şi-a recunoscut vinovăţia cu lux de amănunte.

Potrivit acestuia, aflându-se în ospeţie la victimă, pe ascuns, a sustras cheile de la automobil “pentru a se plimba”. Aflându-se însă la volan a fost implicat într-un accident rutier și a decis să abandoneze automobilul.

Actualmente el este cercetat  penal pentru răpirea unităţii de transport şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 ani până la 5 ani