(video) Evenimentul caritabil „Viața merită trăită” a stabilit recordul de 100 000 lei în cadrul ediției a VII-a!

Diez

Moldcell, alături de Asociația Obștească ”Salvați Viața”, a încheiat anul 2017 cât se poate de frumos. În cadrul ediției a VII-a a evenimentului caritabil „Viața Merită Trăită” desfășurată în 3 magazine Moldcell din Chișinău, am reușit să colectăm suma de 100 000 lei, bani ce vor fi redirecționați pentru tratamentul a 3 copilași grav bolnavi.

Totul s-a petrecut într-un mod foarte vesel! Copiii și părinții lor au fost întâmpinați de către voluntarii Moldcell și Salvați Viața și animatorii care au avut grijă de buna dispoziție a tuturor celor prezenți. Toți cei care au găsit timp pentru a ne vizita, au avut parte de surprize dulci și de activități educative și distractive, asigurate de Academia „Prospera” și „Prolego”.

Totuși, sunt mulți alți copii care au nevoie de ajutor chiar acum. Descoperiți istoriile lor pe www.savelife.md și contribuiți oricând cu o donație prin SMS (serviciul este disponibil pentru abonați Moldcell, persoane fizice):

  1. Donați 30 de lei prin SMS la 0445
  2. Donații programate prin SMS la 4040

Abonații Moldcell au posibilitatea de a dona lunar 50 sau 100 de lei, activând serviciul de donații programate la numărul scurt 4040.

  • Pentru a dona 50 de lei lunar, trebuie doar să expediați un SMS cu conținutul 50 la 4040.
  • Pentru a dona 100 de lei lunar, trebuie doar să expediați un SMS cu conținutul 100 la 4040.

Astfel, de pe contul Dvs. Moldcell se va extrage lunar suma selectată în mod automat, fără operațiuni suplimentare.

Moldcell și Asociația Obștească „Salvați Viața” mulțumesc tuturor abonaților, partenerilor și prietenilor pentru generozitate și ajutor necondiționat. Toți copiii merită să crească sănătoși și feriți de griji!

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente