(VIDEO) De ce transporta brazi cu ambulanța; Explicația șoferului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Bradul transportat de ambulanța surprinsă pe străzile municipiului Chișinău a fost luat de pe marginea drumului, cu scopul de a fi utilizat în caz de împotmolire în zăpadă. Cel puțin asta declară șoferul ambulanței, care a încălcat Regulamentul Circulației Rutiere, în timp ce transporta un brad, pe post de pacient.

Autosanitara care a apărut în materialul video plasat pe pagina Chișinău Fail aparține Substației de Asistență Medicală Urgentă Criuleni.

Pe acest caz, administrația Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a dispus pornirea unei anchete de serviciu.

Conform informațiilor preliminare, în ziua în care a fost înregistrat incidentul, ambulanța nu era încadrată în activitatea de desevire a solicitărilor, ci se deplasa de la deservirea tehnică din orașul Chișinău spre Criuleni.

Din spusele șoferului, bradul a fost ridicat de pe marginea drumului pentru a fi utilizat în caz de necesitate (împotmolirea în zapadă), având în vedere condițiile meteorologice din acea zi.

Sursa video: Facebook/chisinau.fail


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...