Mafia anabolizantelor funcționează în continuare: Un moldovean, prins de vameșii români cu substanţe anabolizante

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali români au descoperit în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, ascunse în bagajele unui bărbat, pasager într-un autoturism al unui moldovean, 960 comprimate de substanţe incluse în lista substanţelor interzise.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi informează, luni, într-un comunicat de presă, că substanţele anabolizante au fost descoperite la sfârşitul săptămânii trecute.

Substanțele au fost descoperite la un tânăr de 29 de ani, cu dublă cetățenie, română și moldovenească. Acesta se deplasa în România la volanul unui automobil înmatriculat în Republica Moldova.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului şi pasagerilor, ocazie cu care, echipa comună de control formată dintr-un lucrător vamal şi poliţist de frontieră a descoperit ascunse în bagajele personale al tânărului, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, cantitatea totală de 960 comprimate de Strombafort şi Danabol, substanţe incluse în lista celor interzise.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii substanţelor anabolizante descoperite şi sancţionarea contravenţională a tânărului cu amendă în valoare de 30.000 lei românești, echivalentul a peste 133.000 de lei moldovenești.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...