Ambasada SUA din Moldova își limitează activitatea în legătură cu blocajul instituțional de la Washington

a
Foto: www.msg-history.com

Ambasada Statelor Unite în Moldova a anunțat că pentru desfășurarea activităților reprezentanței diplomatice nu există fonduri alocate. În acest context Ambasada urmează să-și limiteze activitatea. 

„Toate serviciile consulare şi de viză oferite de Ambasada SUA la Chișinău vor continua în această perioadă în care nu există fonduri alocate pentru desfăşurarea activităţii. Această pagină și site-ul Ambasadei nu vor fi actualizate până la reluarea completă a activității, cu excepţia mesajelor urgente de securitate şi siguranţă”, este scris pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA din Moldova.

Guvernul Statelor Unite a început, la miezul nopţii de vineri spre sâmbătă, o închidere parţială a activităţilor sale din lipsa fondurilor de finanţare, după ce republicanii şi democraţii nu au reuşit să ajungă la un consens în cadrul Congresului cu privire la buget. Blocajul instituțional afectează toate sferele vieții, prin urmare toate instituțiile de stat din America temporar își limitează activitatea.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente